Sinds 2006 zijn wij al actief in het verkopen van tweedehands kleding. Eerst onder familie en kennissen vanuit huis daarna een kortere periode in de Wezenstraat in Den Helder.

Al langere tijd was ons oog gevallen op het pand aan de Palmstraat 17. In Maart 2011 hebben wij uiteindelijk na wat grondige aanpassingen aan het pand de deuren geopend van CheapKleding. Een winkel die door middel van inbreng van kleding op basis van 50/50 moderne tweedehands kleding verkoopt. Ook kopen we regelmatig partijen tweedehands kleding op zodat de collectie modern en fris blijft. Met inmiddels een uitgebreide klantenkring en ruime collectie van kleding hebben wij in Maart 2016 ons 5 jarig bestaan gevierd.

Begin 2017 besloten wij om leuke betaalbare nieuwe kleding erbij  te gaan verkopen wat inmiddels een aparte winkel in de winkel is geworden met een zeer leuke betaalbare collectie. Begin 2018 hebben we de webwinkel WWW.CHEAP4FASHION.NL gelanceerd die inmiddels een behoorlijke groei doormaakt. Al met al een heerlijk winkel met een keus aan mogelijkheden.

Dagelijks openen wij met veel plezier de winkel en bieden wij mooie nette en modieuze kleding voor dames, heren en kinderen aan. Ook voor schoenen kunt u bij ons terecht. Uiteraard verkopen wij ook diverse themakleding zoals carnaval, feest- en gala kleding enzovoort.

Dagelijks wordt er door onze klanten kleding en schoenen ingebracht en door ons uitgeprijsd en in de winkel opgehangen.

Wij zien u graag terug met uw kleding en schoenen inbreng of voor uw aankopen in de winkel. Komt gerust eens rond snuffelen.

Het Cheapteam.